A1Air

Nainen laptop.jpg
Tehdas.JPG
Mask 1.gif
Mask 4.gif

A1 Air är en av få finska tillverkare av ansiktsmaskar och munskydd som når upp till högsta Europeiska standardskomiten (CEN) filtreringseffektivitet (BFE) testkravens (EN 14683) nivå. Kirurgiska näs- och munskydden har högsta Type IIR-klass, vilket betyder att filtreringseffektiviteten mot bakterier är över 98%. Munskydden utan ventilerna är FFP2 och FFP3 klassade och deras filtreringseffektivitet mot bakterier är över 99%.

De flesta ansiktsmaskerna tillverkade i Finland är av tyg eller munskydd för engångsbruk och dom når inte upp till BFE filtreringskraven eller når som mest upp till den lägsta kravnivån. Finländare väljer inhemska produkter och det är viktigt att stötta den inhemska ekonomin speciellt i dessa svåra tider. A1 Air leverar finsktillverkade Nyckelflaggan -beviljade, kvalitativa och säkra ansiktsmaskar och munskydd.

A1 Air ansiktsmaskar  och munskydd produceras i Klaukkala i Finland i våran fabrik. Tillverkningskapaciteten är 100.000 - 120.000 maskar / dygn. Maskerna är producerade av väldigt högkvalitativt material och dom är designade med stor omsorg. Framförallt så är munskyddens material väldigt mjukt. Det kliar inte och skaver inte, utan materialet känns mer som en mjuk kram i ansiktet och blir därmed väldigt behaglig att använda. Dessutom så är öronbanden gjorda av stegvis öppnande elastiskt material, vilket möjliggör att munskyddet sitter bättre på alla former av ansikten och minskar skavandet bakom öronen. Detta gör även munskydden naturvänliga, eftersom småfåglarna och andra djur inte fastnar i öronbanden. 

 

Det har varit ett problem att ansiktsmaskarna har hamnat i naturen och även ifall vi nödvändigtvis inte kan påverka hur människor gör sig av med ansiktsmaskarna på rätt sätt så kan vi med vår design påverka positivt på vår vackra natur.

 

Genom att köpa och använda produkter tillverkade av A1 Air stöder du inhemskt arbete och skyddar även dig själv och andra genom att följa rekommendationerna. Vi är i detta läge tillsammans och vi klarar av detta läge tillsammans. Vid köp av A1 Air produkter kan du lita på att dom är inhemska, kvalitativa och säkra.